IJssel Taxi Deventer

Tweetalig

De website is uitgebreid naar een tweetalige versie: Nederlands en Engels. Buitenlandse klanten kunnen nu ook gemakkelijk een taxi reserveren bij IJssel Taxi Deventer.

Gericht op mobiele gebruikers

Bij het ontwerpen van de website van IJssel Taxi Deventer zijn we ons vooral gaan richten op de mobiele gebruiker. De website is responsive, wat betekend dat de website zowel op een mobiele telefoon, tablet als laptop te bekijken is. De klant kan direct via een bel-button de taxicentrale bereiken. Erg handig en het verhoogd de gebruiksvriendelijkheid. De bel-button is alleen te zien op  de mobiele website.

Snel reserveren

Ook wanneer de klant niet in staat is om direct te reserveren per telefoon,  kan hij via de “reserveer online” button het contactformulier invullen en de taxirit  reserveren.

Mix tussen zakelijk en interactief

In overleg met de eigenaren van IJssel Taxi Deventer hebben we gekozen voor een zakelijke website met een informele uitstraling. Dit hebben we bereikt door interactieve elementen in de site te verwerken. Denk aan een Facebook integratie en een aantal testimonials van klanten.

Look and feel van de website

ijsseltaxideventer-home
ijsseltaxideventer-interactief