Over-Hans

Visie

HK-Webdesign is gevestigd in de Bilt. Ik heb klanten in heel Nederland: o.a. Deventer, Arnhem, Budel en IJsselstein. Ik ben in het hele land beschikbaar. Indien gewenst kan het contact verlopen via email of Skype.

HK-Webdesign staat voor gebruiksvriendelijk webdesign. Ik vind het belangrijk om bij elke website door de ogen van de bezoeker of potentiële klant te kijken. Ik stel mijzelf de vraag: “Hoe krijgt deze bezoeker zo snel mogelijk de informatie die hij nodig heeft?” Dat is de sleutel naar een gebruiksvriendelijke website voor mijn klanten.

Profiel foto Hans Koeslag

Het designproces

zakenmensen schudden elkaar de hand rond een bureau

1. Start project

Voordat een project wordt gestart is het prettig om elkaar eerst te leren kennen. Ik wil niet alleen weten wat uw wensen zijn, maar ook waarom. Indien gewenst kan dit volledig op afstand plaatsvinden d.m.v. email, Skype of telefonisch. Uw wensen en eisen worden vervolgens in kaart gebracht met een vragenlijst. Als de wensen bekend zijn, dan maken we een gestructureerd plan om uw website te realiseren.

design proces webdesign op een houten tafel met een tablet, telefoon en een papieren schets.

2. Van concept naar snelle realisatie

U krijgt toegang tot een privéserver in mijn kantoor in de Bilt met daarop een prototype van uw toekomstige website. Het is een volledig werkende website waarbij u een gevoel kunt krijgen van het uiteindelijke resultaat. U blijft zo constant betrokken bij het ontwerpproces. U kunt ten aller tijde feedback geven op uw toekomstige website.

Diensten HK-Webdesign - Een houten tafel met daarop een Macbook en een bril.

3. We gaan live!

Voordat de website live gaat, worden de onderdelen van de website aan een grondige test onderworpen. Ik heb certificaten behaald op het gebied van testen. Ik ben daardoor in staat om gestructureerd te controleren of een website naar behoren werkt.